Vlag-Bedrukken.nl: 9.1 van 10 beoordeeld op Feedbackcompany

Banieren (Digitaal) - kies uw formaat

Digitaal is de beste keuze voor full colour prints of ontwerpen met veel rasters en verloopjes. Voor digitaal geldt geen minimale afname.

Banieren (Zeefdruk) - kies uw formaat

1 tot 4 volle kleuren (zonder rasters) bedrukken? Met zeefdruk kan op basis van PMS kleuren kleurecht gezeefdrukt worden. De minimale afname voor zeefdruk banieren is 10 stuks.

Banieren bedrukken

Vlag-Bedrukken.nl bedrukt snel en goedkoop banieren met eigen logo of ontwerp. Omdat onze doeken in Europa worden vervaardigd, bent u zeker van de hoogste kwaliteit. Onze prijzen zijn altijd inclusief bedrukking. Alle banieren worden compleet afgewerkt en kunnen direct in uw vlaggenmast worden gehangen.

 • > Super kwaliteit
 • > Laagste prijs van Nederland
 • > Ruime keuze uit formaten en afwerkingen
 • > Levering binnen 5-7 dagen
 • > Spoed levering 2-3 dagen is mogelijk
 • > Gratis opmaak en ontwerp

Welke afmeting vlag is geschikt voor mijn vlaggenmast?

De juiste verhouding tussen banier en vlaggenmast is belangrijk. Een banier oogt het beste als de lengte in goede verhouding tot de lengte van de mast staat. Hieronder ziet u welke afmeting banier en lengte vlaggenmast bij elkaar passen.

 • > 100 x 300 cm cm vlag - vlaggenmast 6-7 meter
 • > 120 x 350 cm - vlaggenmast 6-7 meter
 • > 100 x 400 cm - vlaggenmast 7-8 meter
 • > 120 x 400 cm - vlaggenmast 7-8 meter
 • > 150 x 450 cm - vlaggenmast 8 meter
 • > 120 x 500 cm - vlaggenmast 8 meter

Afwijkende afmeting? Neem contact met ons op!

Banieren bedrukken, hoe werkt het?

1. Stel in 3 stappen uw banier samen en plaats uw bestelling
2. Stuur ons uw logo of ontwerp bestanden
3. U ontvangt een gratis drukproef
4. Na uw akkoord, wordt de productie opgestart
5. Uw bedrukte banieren worden geleverd en zijn direct klaar voor gebruik

Digitaal druk of Zeefdruk?

Digitaal print is zeer geschikt voor kleinere bestel hoeveelheden. Het digitaal printen van een banier kan al vanaf één stuks. Bevat uw ontwerp een full colour ontwerp, of bestaat het uit veel kleine details en rasters? Dan is digitaal print de geschikte productiemethode. De doordruk van digitaal print is 95%. Hierdoor is uw bedrukking aan de voorzijde vol van kleur en aan de achterzijde iets doffer en in spiegelbeeld. De kleuren uit uw ontwerp worden altijd omgezet naar CMYK waarden.

Zeefdruk is scherp geprijsd bij grotere oplages. De minimale afname voor zeefdruk banieren is 10 stuks. Zeefdruk banieren hebben een volledige doordruk, hierdoor krijgt zowel de voor- als de achterzijde van de banier een even duidelijke en scherpe druk. Zeefdruk is mogelijk bij ontwerpen die zijn opgebouwd uit 1 tot 4 volle kleuren (zonder rasters en kleine details). Een ander groot voordeel van zeefdruk is dat een Zeefdruk banier op basis van PMS kleuren, kleurecht geproduceerd kan worden.

Veelgestelde vragen

Kijk op de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij adviseren en helpen u graag bij het bestellen van vlaggen.

Vlaggen of banieren bedrukken met eigen logo of ontwerp? Kies voor de kwaliteit van Vlag-Bedrukken.nl.