Vlag-Bedrukken.nl: 9.1 van 10 beoordeeld op Feedbackcompany

Wat voor vlaggenmast zoekt u?

Vlaggenmasten bestellen

Vlag-Bedrukken.nl levert snel en goedkoop hoge kwaliteit vlaggenmast. Zo worden onze masten bijvoorbeeld in Europa geproduceerd. Omdat onze masten van fiberglass zijn gemaakt, kunnen wij een hoge kwaliteit en leversduur garanderen. Alle vlaggenmasten zijn compleet afgewerkt met bevestigingspunten, gewichten en knop.

Waarom vlaggenmast bestellen?

  • 10 jaar garantie
  • Kies de mastknop die bij u past
  • Anti-diefstal beveiliging ISS (afdekplaatje met 2 sleutels)
  • Kikker en intern vlaggenkoord (voorkomt klapperen van de lijn)
  • Kantelanker (ideaal voor exacte afstelling en onderhoud)

Veilig in gebruik

De vlaggenmasten van Vlag-Bedrukken.nl zijn standaard uitgerust met het welbekende ISS systeem. ISS staat voor Internal Security Safety System. Vandalisme en diefstal behoren hiermee tot het verleden. Het interne mast koord voor het hijsen van de vlag bevindt zich namelijk achter een afsluitbaar klepje. Het ISS systeem wordt geleverd met 2 sleuteltjes.

Kies een vlaggenmast hoogte die bij u past

Onze polyester vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in drie gangbare afmetingen; 6 meter, 7 meter of 8 meter hoog. Andere hoogtes zijn (op aanvraag) mogelijk.

Advies vlaggenmast lengte en afmeting vlag

Een juiste verhouding tussen het formaat van de vlag en hoogte van de vlaggenmast is cruciaal. De vuistregel hierbij is dat een vlaggenmast doorgaans nooit boven de nok van een dak zou moeten uitkomen. Vaak wordt er als leidraad gekeken naar de hoogte van geplaatste vlaggenmasten in de omgeving.

  • Voor de 6 en 7 meter vlaggenmast adviseren wij een 150 x 225 cm vlag.
  • Voor de 8 meter vlaggenmast adviseren wij een 200 x 300 cm vlag.

Levertijd vlaggenmast

Vlag-Bedrukken.nl heeft bewust gekozen voor een select assortiment vlaggenmasten. Hierbij is uitgegaan van courante en populaire modellen vlaggenmasten. Wij zijn in staat direct uit voorraad te leveren. Daarnaast beschikt Vlag-Bedrukken.nl over een plaatsingsteam met voldoende capaciteit, waardoor uw vlaggenmast snel geplaatst kan worden. De levertijd voor vlaggenmasten die u zelf wilt plaatsen is 3 tot 5 werkdagen. De levertijd van vlaggenmasten, te plaatsen met behulp van ons plaatsingsteam, is 1 tot 2 weken.

Intern hijskoord, de voordelen

Onze polyester vlaggenmasten zijn voorzien van een intern hijskoord. Het grote voordeel van een intern hijskoord is dat het mast koord minder snel slijt dan bij vlaggenmasten zonder intern koord. Daarnaast behoort het hinderlijke klapperen van de mastkoord (met een intern systeem) tegen de vlaggenmast tot het verleden.

Professionele plaatsing

Laat de vlaggenmast professioneel plaatsen door ons plaatsingsteam. Kies bij de laatste stap van de bestelprocedure voor de optie professionele plaatsing. Heeft u zelf ervaring met het plaatsen van vlaggenmasten? Kies dan voor de optie “Zelf plaatsen”.
Een vlaggenmast kan op verschillende manieren worden geplaatst. Vlag-Bedrukken.nl hanteert de methode voor plaatsing middels een nastelbaar kantelanker. Het grote voordeel van een kantelanker is dat deze na plaatsing nog na te stellen is. Ook op de lange termijn kan dit zeer wenselijk zijn als door verzakking van de grond de vlaggenmast scheef komt te staan. Dankzij de stelmoeren op het kantelanker kan de vlaggenmast weer loodrecht worden afgesteld.
Ook voor periodiek onderhoud aan de top van de vlaggenmast is een kantelanker onmisbaar. Het kantelen van een 6 meter, 7 meter of 8 meter vlaggenmast kan eenvoudig door één persoon worden gedaan.

Vragen over vlaggenmasten?

Onze klantenservice vertelt u graag alles over onze fiberglass vlaggenmasten. Neem gerust contact met ons op.